Mikko-Kuustonen,-Safarivaunussa-2
IMG_20200802_145050
IMG_8854
Safarilla
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Hinkkurin Haikkusafari

KOE ELÄMYKSELLINEN MATKA
YLÄMAANNAUTOJEN LAITUMELLA MÄNTYHARJULLA!

Haikkusafarilla koet elämyksiä, jotka nostavat hymyn huulille koko perheelle. Tutustut ylämaankarjaan turvallisesti lähietäisyydellä. Samalla kuulet mukavia tarinoita karjanhoidosta. Muistoksi osallistumisesta saat Safaripassin. Tapahtumapäivinä ja -iltoina Tilamyymälä ja PopUp-grilli palvelevat safarilaisia ja saattajia.

Haikkusafarin aikataulut ja hinnat

Hinkkurin Haikkusafarille voit osallistua tilamme tapahtumissa, kuten avoimet ovet tai kesäkaudella Safari-illat, joita järjestetään juhannusviikosta elokuun puoliväliin parittomien viikkojen tiistaipäivinä kello 17 alkaen. Tapahtumien yhteydessä Haikkusafaria ajetaan tasatunnein iltapäivisin, ryhmän minimikoko 4. Vaunun kyydissä voi olla max 6 henkilöä. Hinta on 10 € / hlö tai kuuden hengen seurue 45 €. Kierroksen pituus on 45-60 minuuttia. Halutessasi voit varata Safaripaikkasi valmiiksi kalenterista ja maksaa tilalla.

Varaa oma Haikkusafari!

Kysy myös Hinkkurin Haikkusafaria ryhmille. Haikkusafari sopii erinomaisesti mm. työpaikkojen tyky-, polttari- ja synttäriporukoille. Ryhmäsafarit sovitaan ja hinnoitellaan erikseen. Niihin on mahdollista sisällyttää ylämaannaudan kausituote joko perhetilalla nautittavaksi tai retkelle mukaan. Tilamme läheisyydessä sijaitsevat Repoveden ja Paistjärven reitit. Pyydä tarjous!

Lähde Savon Cowboyn kyytiin!

Haikkusafarilla safari-isäntänä toimii Savon Cowboy Pasi Hinkkuri, jonka mukana vieraillaan kolmen eri lauman luona ja tutustutaan ylämaankarjaan sen omassa elinympäristössä.
Tarinoiden ohessa voit kuvata ja jakaa elämyksesi hashtagilla #haikkusafari!

Asiakkaiden kertomaa

Äiti, voidaanko me mennä joskus taas käymään siellä ylämaankarja tilalla uudestaan”. 💗
– Leevi 3v

Elämys, joka nostaa hymyn huulille koko perheelle!
– Heidi

Teillä hyvä meininki! Pääseekös muuten juhannusviikolla Haikkusafarille?
– Karlos