HINKKURI HIGHLAND

TUOTTEEMME

Tilaa tuote, tai tee ennakkovaraus tilauslomakkeella.

Tarkista viimehetken hintamme ja saatavilla olevat tuotteet Facebookistamme!

Kauppiaan Burgerpihvi

Täyteläs pihvi burgeriin, muusille, ranskalaisille, mille vain keksit. Lihapitoisuus 100 %, luonnetta myös maussa. Liha 100 % Ylämaan naudan jauhelihaa. Valmiiksi maustettu ja muotoon puristettu raakapihvi, jonka grillaat tai paistat kypsäksi. HUOM! EI LISÄTTYÄ Natriumglutamaattia. (E621) Artesaani tuote, valmistetaan käsin. Pakattu rasiaan 250 – 400 g (2 Burgerpihviä)

Ainesosaluettelo (EU n:o 1169/201)

Hinkkurin Raakahärkä

Törkeän Maukas tuoremakkara grilliin, uuniin, pannulle; sellaisenaan tai ruoanlaittoon. Kypsennysaika noin 20 min (uunissa, grillissä tai pannulla). Lihasta ylämaan nautaa 80 % ja lähipossua 20 %, sisältää laktoositonta juustoa 7 % ja yrttejä. Laktoositon, gluteeniton, soijaton, ei sisällä natriumglutamaattia. Syötävä luonnonkuori. Artesaanituote — pakattu rasiaan 300 – 400 g (4 RaakaHärkä makkaraa)

Ainesosaluettelo (EU n:o 1169/201)

Hinkkurin Cheddar Härkägrilleri

Sopii parhaiten grilliin, hiillokselle, ja ruoanlaittoon. Lihapitoisuus 85 %, josta ylämaan nautaa 75 % ja 25 % lähipossua. Jukolan Cheddar -juusto ja savustettu valkosipuli. Ei lisättyä natriumglutamaattia. (E621) Laktoositon, gluteeniton, soijaton. Syötävä luonnonkuori. Pakattu vakuumiin 360 g (4 Härkägrilleriä)

Ainesosaluettelo (EU n:o 1169/201)

Hinkkurin Haikkunakit

Suosikkivalinta grilliin, vartaaseen, hiillokselle, Haikkuhodariin, uunipeltiruokaan, keittoon. Lihapitoisuus 90 %, josta ylämaan nautaa 80 % ja lähipossua 20 % Ei lisättyä Natriumglutamaattia. (E621) Laktoositon, gluteeniton, soijaton. Syötävä luonnonkuori. Pakattu vakuumiin 300 g (10 Haikkunakkia)

Ainesosaluettelo (EU n:o 1169/201)

Härkäsavupaisti

Maukasta leivän päällä, salaatissa, voileipäkakkuun. Lihapitoisuus 100 %, luonnetta myös maussa. 100 % Ylämaan naudan paistia. Raakakypsytetystä paistista savustettu ja ohueksi siivutettu. Laktoositon, gluteeniton, soijaton. Pakattu vakuumiin noin 300 g (myydään siivutettuna.)

Hinkkurin Härkäsavuleike

Maukasta leivän päällä, pizzaan. Lihapitoisuus 85 %, josta ylämaan nautaa 75 % ja lähipossua 25 %. Edam-mozzarella -juustoa. Ei lisättyä Natriumglutamaattia. (E621) Laktoositon, gluteeniton, soijaton. Kuori ei ole syötävä. Pakattu vakuumiin noin 1/2 tai 1 kg (myydään palana.)

Ainesosaluettelo (EU n:o 1169/201)

Hinkkurin Härkäsavusäilyke

Riittoisa täyslihasäilyke, makua kutitettu savulla ulos. Erinomainen ”hätävara” kotiin, veneeseen, vaunuun tai mökille sekä  maukas valinta lahjaksi/ tuliaiseksi. Monikäyttöisestä valmisteesta teet haikkupiiraat, pizzat, tortillat, lämpimät leivät, liha- ja hernekeitot, laatikkoruuat, lihakastikkeet, evääksi.

Ainesosaluettelo (EU n:o 1169/201)

Haikkujauheliha

Maku mukana. Haikkujauhelihasta loihdit herkkuja arki- ja juhlapöytään – Pizzasta murekkeeseen. Ylämaan naudan lihaa 100 %, luonnetta myös maussa. Jauhettu 0 asteisena, jolloin rasva ja proteiini eivät erotu. Rasvaa alle 7 %, hyvä omega 3- ja 6-rasvahapposuhde. Monen Hinkkuri Highland tuotteen raaka-aine. Tuote on pakattu rasiaan noin 500 g (jauhettu)

Sisäfilepihvi

KYSYTYIN TUOTTEEMME! Valmiiksi mureutettu ja leikattu sisäfilepihvi. Leikattu kokonaisena raakakypsytetystä sisäfileestä.  Yhden pihvin paino noin 130 g, pakkauksessa 2 pihviä. Liha 100% ylämaan naudan mureutettua sisäfilettä, luonnetta myös maussa. Käyttövalmis liha. Avaa, painele, mausta, paista ja nauti. Artesaanituote, leikataan ja pakataan käsityönä.  Pakattu vakuumiin 250 – 280 g (2 sis filepihviä)

Lehtipihvi

Valmiiksi mureutettu ja leikattu lehtipihvi. Leikattu kokonaisena raakakypsytetystä ulkofileestä. Yhden pihvin paino noin 150 g, pakkauksessa 2 pihviä. Liha 100% ylämaan naudan mureutettua ulkofilettä. Luonnetta myös maussa. Käyttövalmis liha. Rullaa auki, painele, mausta, paista ja nauti. Artesaanituote, leikataan ja pakataan käsityönä. Pakattu vakuumiin 280 – 350 g (2 lehtipihviä)

Entrecote

Valmiiksi mureutettu ja leikattu Entrecotepihvi. Leikattu kokonaisena raakakypsytetystä Entrecotesta. Yhden pihvin paino noin 160 g, pakkauksessa 2 pihviä. Liha 100 % ylämaan naudan mureutettua ulkofilettä. Luonnetta myös maussa. Käyttövalmis liha. Avaa, mausta, paista ja nauti. Artesaanituote, leikataan ja pakataan käsityönä. Pakattu vakuumiin 300 – 380 g (2 Entrecotepihviä)

Paahtopaistipihvi

Mureutetusta paahtopaistista leikattu pihvi. Yhden pihvin paino noin 150 g, pakkauksessa 2 pihviä. Liha 100% ylämaan naudan mureutettua paahtopaistia. Käyttövalmis liha. Avaa, painele, mausta, paista ja nauti. Artesaanituote, leikataan ja pakataan käsityönä. Pakattu vakuumiin 280 – 350 g (2 paahtopaistipihviä)

Paistikäristys

Suosittu tuote. Maukkaiden Haikkuruokien raaka-aine. Valmiit jäädytetyt 2 – 4 mm ohuet paistilihasiivut Haikkukäristykseen. Valmis Haikkulähituote, jolla onnistut ruuanlaitossa ilman hukkaa. Ruskista ja hauduta kypsäksi, soveltuu grillaukseen. Ylämaan naudan lihaa 100%, paistia tai lapaa. Pakattu rasiaan noin 300 tai 500 g / rasia.

Paistikuutiot

Suosittu tuote. Maukkaiden Haikkupataruokien raaka-aine Valmiit noin 2 cm kokoiset paistilihakuutiot esim. vartaisiin tai pataruokiin. Valmis Haikkulähituote, jolla onnistut ruuanlaitossa ilman hukkaa. Ruskista ja hauduta kypsäksi, rasvaa alle 8%. Ylämaan naudan lihaa 100%, kulmapaistia pakattu rasiaan noin 500 g / rasia

Karjalanpaisti

Maukkaan karjalanpaistin käyttövalmis raaka-aine. Valmiit, n. 2 – 3 cm kokoiset paistilihakuutiot. Rasia sisältää Ylämaan nautaa, lähipossua ja ydinluun. Valmis Haikkulähituote, jolla onnistut ruuanlaitossa ilman hukkaa. Ruskista ja hauduta kypsäksi. Ylämaan naudan lihaa 75 %, ulko- ja kulmapaistia. Pakattu rasiaan noin 800 g / rasia.

Keittokuutiot

Maukkaan lihakeiton käyttövalmis raaka-aine. Valmiit noin 2 – 4 cm kokoiset etuselkä- tai rintakuutiot, rasiassa valmiina. Ylämaan nautaa ja ydinluu makua antamaan. Valmis Haikkulähituote, jolla onnistut ruuanlaitossa ilman hukkaa. Ruskista ja keitä kypsäksi. Ylämaan naudan lihaa 100%, etuselkää tai rintaa. Pakattu rasiaan noin 500 g / rasia.

Kokonaiset fileet ja entrecote

VAIN ENNAKKOVARAUKSELLA! Kokonaiset tai ennalta sovitun kokoiset palat. Liha 100% Ylämaan nautaa vakuumiin pakattuna.

Haikkupaistit

VAIN ENNAKKOVARAUKSELLA! Kokonaiset tai ennalta sovitun kokoiset palat. Liha 100% Ylämaan nautaa vakuumiin pakattuna.

Varastoon leikattavat

VARMISTA ENNAKKOVARAUKSELLA!
Leikkaamme jokaisesta lihaerästä varastoon seuraavat tuotteet: Petite Tender – Yksi murein naudan osa, intensiivinen maku. Maminha – Eli tri tip, ulkofileen päästä ja paistien välistä. Picanha – Kolmion muotoinen pala, ulkofileen vierestä. Flank Steak – Suosittu grilliliha USA:ssa. Hanger Steak – murea ja aromikas lihas, Skirt Steak – pitkäsyinen maukas pihviliha erityisesti grilliin, Bavette – kokolihaa kyljestä grilliin tai uuniin. Pakattu kokonaisena vakuumiin (kysy myös jäädytettyjä).

Tilaustuotteet

VAIN ENNAKKOVARAUKSELLA! Kokonaiset tai ennalta sovitun kokoiset tuotteet, vain asiakkaiden ennakkotilausten perusteella. Haluatko maistaa tutun ”tavisnauta” leikkauksen Haikkuna, tai etkö löydä  kaupasta tiettyä leikkausta? Vaihtoehtoja on monia, ota yhteyttä niin sovitaan esimerkiksi: Portehouse- tai T -luupihvi, Hanger Steak, jne. Liha 100% Ylämaan nautaa vakuumiin pakattuna.

Häntä ja luut

Haikun häntä on maukkaan keiton perusta. Haikun häntä on jäädytetty ja pakattu valmiina 4 – 6 cm kiekkoina. Haikun ydinluut 4 – 6 cm kiekkoina. Haikun keittoluut, 5 – 8 cm kylkiluita, myös koirille. Pakattu rasiaan (pääosin jäädytettynä, voi käyttää yksittäin.)

Sisäelimet

Kokonaiset tai ennalta sovitun kokoiset palat. Maksa kokonaisena tai jauhettuna sesongin mukaan. Maukas ja runsaasti proteiinia sisältävä. Maksa valmistuu grillissä, pannulla tai uunissa. Sydän on todellinen ruokapöydän yllättäjä, grilliin tai keitettynä. Kieli on klassinen herkku, joka vaatii pitkän kypsytysajan. Tuotteet 100% Ylämaan nautaa pakattuna vakuumiin (pääosin jäädytettynä.)

Hinkkurin ruisleipä

Perheemme 1800-luvulta Saimaan saaristosta periytyvä ruisjuuri ja leivontatapa antavat leivälle pehmeän, miedon ja täyteläisen maun. Hapatus, käsittely ja leivonta perinteitä noudattaen. Tilan oma artesaanituote. Leipä on leivottu Suomalaisesta lähirukiista, lisäksi täysruisleipään on käytetty vettä, hiukan ruislesettä, suolaa (1,45 %) ja ripaus hiivaa. Täysruisleipämme paistetaan kiviarinalla. Rajoitettu määrä, kerralla 12 leipää tuoreena. Erinomainen valinta Härkäsavupaistin ja Härkäsavuleikeen kanssa.